Tak Umeå

Din lokala takentreprenör

Tjänster

Vid sidan av nyläggning och renovering av tak så utför vi även ett stort andra kvalitativa tjänster inom bygg och renovering.

Kök

Vi utför högkvalitativa köksrenoveringar. Vi kan både designa och montera ditt kök. Vi erbjuder dessutom ett kostnadsfritt hembesök.

Vår lösning på ekvationen bra pris – högsta kvalitet – bästa service kommer från Tyskland och Birgitte Kuechen. Kök som är lätta att använda och vackra att se på och dessutom hållbara.

Badrum

Vi genomför även badrumsrenoveringar av högsta kvalitet.  Vi sätter plattor med enbart godkända produkter av högsta kvalitet. Vi är auktoriserade av GVK för keramiska badrum.

Bygg

Vi utför det mesta inom bygg i Umeå. Vi utför allt från utbyggnationer och nyproduktion till renovering. Vi står alltid för kvalitet i våra arbeten så du kan känna dig trygg när du beställer en bygg- eller renoveringstjänst från oss. Vi lyssnar noga på vad du vill ha och gör en ansvarsfull genomgång av dina behov. Då kan vi fram rätt specifikationer och en känsla för hur det slutgiltiga resultatet ska bli.

Renovering

Vi kan hjälpa dig att renovera huset eller garaget eller genomföra en hel ombyggnad. En genomarbetad renovering är det bästa sättet att förbättra utseendet och förlänga livslängden på fastigheten. Vi arbetar med stor noggrannhet och effektivt och når på det viset både bra och snabba resultat. Vi är dessutom flexibla och anpassar oss utan problem efter kundens önskemål. Är du privatperson så kan du dessutom använda det populära ROT-avdraget och på det sättet få arbetet utfört på ett prisvärt sätt.